دیدار مسئول، کادراجرایی و کادر حرفه ای گروه ملی سلامت ایقان با سردار سرلشگر دکتر محسن رضایی (فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی- دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام) در محل جلسات رسمی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
بیانات دکتر محسن رضایی در نشست عصر روز سه شنبه ۰۳اردیبهشت۹۸ :
?- تشکر و قدردانی از همت اعضاء گروه ملی سلامت ایقان برای نهضت مردم یاری بدون هیچ حمایت حکومتی و دولتی؛
?- تبین آیه ی «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» که هم مقابله با عدو را بیان میکند هم کمک به خدا؛ کمک به مردم، کمک به خدا و دین خداست؛ و هرکسی خدا را نصرت دهد خدا هم او را یاری می کند.
?- اردوهای جهادی سیری از دنیا و آخرت است و در فضاهای این چنینی به حقیقت خود پی میبریم اولین ثمره ی آن خودشناسی است و دومین ثمره ی آن کمک به مردم است.
?- تاثیر کار شما فوق العاده است، کار را جدی بگیرید.
?- کار شما بسیار ارزشمند است برخلاف دیگران (مثلا پزشک های بدون مرز)، علاوه بر نیت انسانی نیت الهی دارد.
?- جامعه به شدت به این کار ها نیاز دارد، اگر گروه های این چنینی از دل جامعه نجوشد دولت نمی تواند کشور را کنترل کند.
?- مجموعه ی خوب و الگوی کاملی هستید و گروه جهادی دیگری مانند این نیست، ندیدم گروه های جهادی دیگر اینقد فکر و کار سازماندهی شده کرده باشند.
جناب آقای دکتر آرش رسولی تبریزی (رزیدنت مامایی و تولیدمثل دامپزشکی – سرتیم دامپزشکی و عضو کادرحرفه ای گروه ملی سلامت ایقان) در دیدار سردار سرلشگر دکتر محسن رضایی (دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام) ۰۳اردیبهشت۹۸ :
?ضمن عرض خداقوت محضر اسطوره دفاع مقدس و سردار سلحشور کشور ایران، کمال تقدیر تشکر دارم از اینکه فرصتی ایجاد شد شمارو ملاقات کنیم بهمراه جمع مجاهد و دلسوز گروهی که با همه بی مهری ها و ناملایمات نظیر ندارد.
?از آنجای که دامپروری یکی از مشاغل سخت و موثر جامعه ایران و سایر جوامع قلمداد می شود و سرمایه و درآمد زایی بعد از صنعت نفت و گاز را بخود اختصاص داده است ضرورت دارد توجه شود.
?باتوجه به آنچه در اردوهای جهادی گروه ملی سلامت ایقان تاکنون در ۸استان فعالیت داشت مشاهده کردم، عملکرد ارگان های مربوطه بسیار ضعیف است و دامدار از آگاهی مقدماتی و اطلاعات عمومی دامپروری برخوردار نیست.
? @IGHAN_IR
✅مشکلاتی که شاید مطلع باشید و در گزارش اولیه مسئول گروه بصورت کلی در ابتدای جلسه مطرح گردید را به سمع و نظرتان می رسانم:
۱⃣- عدم وجود تجهیزات و امکانات حیطه دامپزشکی از ساده ترین لوازم تا داروهای مورد نیاز اولیه که تاکنون با هزینه شخصی اعضاء گروه تهیه می شد اما مکفی نبود و لازم است برای خدمات بهتر و بیشتر تمهیداتی در نظر گرفته شود.
۲⃣- باتوجه به اعلام حضور و مکاتبات و حتی دیدارهای حضوری سطوح مختلف استانی و شهرستانی با مسئولین، تاکنون هیچگونه همکاری و حمایتی صورت نگرفته، لازم است سازمان دامپزشکی، شبکه دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی و نهاد مرجع وزارت جهادکشاورزی همکاری نمایند.
۳⃣- باتوجه به سرمایه و درآمدزایی دام های یک خانوار روستایی وعشایری لازم است آموزش های لازم در مناطق انجام شود و این از وظایف ارگان های مربوطه است، لذا بدون آموزش و ترویج نمی شود به تولید و سرمایه و اشتغال پایدار و هدفمند رسید.
۴⃣- به احتساب مشکلات فوق، نهایت به اتلاف سرمایه و دام می رسیم که با مرگ یک دام قائله ختم نمی شود و بیماری های مشترک انسان و دام شیوع پیدا میکند و خود معضل بزرگی محسوب می شود و صد برابر آنچه در موارد فوق اهمیت داده نشد و هزینه نکردند باید هزینه شود، آلودگی های زیستی و آب و محیط نیز بدنبال خواهد داشت.
?از همت و تلاش تک تک اعضاء گروه ملی سلامت ایقان بویژه تیم کارآمد دامپزشکی بسیار ممنونم که زمینه خدمت بی منت به گفتمان غالب سوق دادند و زمینه این نشست را فراهم کردند.
سرکار خانم دکتر لیلا محسن زاده یزدی ( رزیدنت دندانپزشکی – عضو کادرحرفه ای گروه ملی سلامت ایقان) در دیدار،
به نمایندگی تیم دندانپزشکی خدای متعال را شاکرم که فرصت یافتم در این جمع دغدغه مند جهادی حضور دارم و امیدوارم نتایج این دیدار گره گشایی مشکلات بخشی از مردم محروم باشد.
?متناسب با عرصه فعالیت تیم دندانپزشکی عرایضی جهت اطلاع و بامید حصول پیشرفت محضر جمع جهادگر بویژه سردار روزهای سخت ارائه خواهیم کرد؛
- سلامت دندان و دهان باعث سلامت تمام بدن می شود و گروه ملی سلامت ایقان در بحث امکانات بویژه تجهیزات دندانپزشکی مشکل زیادی دارد، نوع نگاه و حمایت مسئولین و متولیان جهادی کشور نیاز به واکاوی و بهسازی دارد.
? @IGHAN_IR - ما باکمبود امکانات و تجهیزات اولیه برای درمان مواجه هستیم و برخی موارد را بصورت شخصی تهیه میکنیم و آنهم بخاطر نیاز مردم مناطق محروم است.
- در اکثر اردوها در عرصه دندانپزشکی همکاری با ما نشده خصوصا استان قم، کهگیلویه وبویراحمد، خوزستان، لرستان با توجه به اینکه از قبل هماهنگی ها انجام شده بود.
- لذا نیاز به وسایل مورد نیاز دندانپزشکی مواد مصرفی و تجهیزات معاینه و درمان و الخصوص چند یونیت سیار هستیم تا بتوانیم در یک سطحی خدمتی انجام بدیم.
- دانشگاه های علوم پزشکی هر استان تجهیزات درمانی و اقلام دارویی مصرفی دارند اما هیچگونه حمایتی از سوی آنها صورت نمیگیرد.
- خواسته ما متناسب با نیاز جامعه است و مناطق محروم بشدت مشکل دارند و بعضا از لحاظ دهان و دندان در رنج و درد بسر می برند.
جناب آقای مجتبی جعفری ( دبیر هماهنگی گروه ملی سلامت ایقان – فعال جنبش های دانشجوی – دبیر کانون تقسیم لبخند دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان و شهرکرد ) در دیدار،
?تبریک اعیاد شعبانیه خصوصا نیمه شعبان که روز انعکاس نظرها بسوی محرومین و مستضعفین می باشد.
?افضل الاعمال انتظار الفرج؛
گروه های جهادی مصداق بارزی زمینه سازی برای ظهور منجی و انتظار برای فرج هستند!
?سردار جبهه های نبرد در شرایط سخت و دشوار و تنهایی بودید و میدانید همانطور که در دوره دفاع مقدس افراد داوطلب به جبهه ها اعزام می شدند برای جهاد اعضاء جهادی نیز همانگونه پا به عرصه میگذارند!
?امروز همان رزمگاه بعداز فرمایش امام امت که فرمودند مبارزه با استکبار یعنی ساخت درون کشور در اردوهای جهادی متبلور است اما با سازکاری متفاوت همان مسیر را طی می کنند که بجز نیل به شهادت که در دفاع مقدس جریان داشت، این میدان سیر بسوی رستگاری دارد و زمینه تربیت مصلحین اجتماعی را فراهم میکند!
? @IGHAN_IR
?باتوجه به بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب؛ یکی از روشهای بسیار موثر برای تربیت نیروی جوان مومن انقلابی که درد محرومین را لمس کرده باشند برگزاری همین اردوهای جهادی است!
?بشدت گلایه مندیم از مسئولین و متولیان جهادی و نهادهای انقلابی هرچند از مدیران لیبرالی انتظاری نیست!
♨در بحث هماهنگی های قبل از برگزاری اردوی جهادی باوجود مکاتبات و دیدارهای مختلف با مسئولین و مدیران ارشد استان و شهرستان های هدف جهادی بازهم تحرک و حمایتی نمی شود.
?متاسفانه برخی برخوردهای ناآگاهانه و طلبکارانه ازمسئولین دولتی و نهادهای انقلابی با کادراجرایی و کادرحرفه ای و تیم هماهنگی صورت میگیرد و این با توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر رویکرد آتش به اختیار آحاد جامعه مغایرت دارد.
♻از بذل توجه جنابعالی بعنوان الگوی جهاد ومجاهدت و سمبل نمادین مبارزه و مقاومت به گروه ملی سلامت ایقان کمال تشکر را داریم